diensten

Alles over letselschade

Advocatuur

Alles onder één dak
Advocatuur, advies en afhandeling. Bij Torque Letselschade hebben we alles onder één dak.
Zo kunnen we je nóg beter helpen met het uitzoeken en begeleiden bij letselschadetrajecten. We kijken specifiek naar wat u nodig heeft in een situatie, en hebben door onze diensten de mogelijkheden om u bij te staan waar nodig.

Nazorg
Is een letselschadezaak afgerond bij een uitspraak, smartengeld of een andere financiële compensatie?
Voor ons niet.

Wij vinden het uiterst belangrijk dat u uw leven weer op de rit heeft en zich echt geholpen voelt. Daarom bieden wij nazorg aan tot lang na een traject.

De meeste letselzaken worden buiten de rechter om geregeld. Dat betekent dat er niet een advocaat nodig is om zo’n zaak te begeleiden en af te handelen. Dat kan uitstekend door daarvoor opgeleide juristen en experts worden gedaan.

Soms is er wel een procedure nodig, of een advies van iemand met een ‘advocatenblik’. In het traject van een lopende letselzaak kunnen er dingen aan de orde komen waardoor er iets vastloopt. Dan kan een procedure of advies door een advocaat helpen.

Zoals gezegd, wij hebben dat onder een dak. Als er een advocaat nodig is kan die snel ingeschakeld worden.

De advocatuur van Torque Letselschade wordt verzorgd door mr. J.F. Schultz, die al sinds 1995 werkzaam is in dit vakgebied en vele procedures bij rechtbanken en gerechtshoven heeft gevoerd.

“We kijken verder.
Het leven van de cliënt weer op de rit.”

diensten

Procederen
Soms komen partijen er niet uit om een goede schaderegeling te bereiken. Dan kan het nodig zijn om naar de rechter te stappen. Bij voorkeur in een deelgeschil, omdat dat op kosten van de aansprakelijke partij is. Procederen is altijd maatwerk.

Schriftelijk of mondeling advies
Iemand die naast u staat als letselschadespecialist. Iemand die met specialistische kennis en veel (proces-) ervaring en een frisse blik naar uw zaak kijkt. Soms zien we een nieuwe verassende invalshoek, zodat we samen met een kleine stap een groot verschil kunnnen
maken. Het kan helpen als u over een goed schriftelijk advies in een dossier beschikt; ook die kosten vallen onder art. 6:96 BW. Dat maakt uw zaak sterker en uw dossier beter op orde.

Mediation
Mediation is onafhankelijke bemiddeling. Het kan een goede manier zijn om vastgelopen onderhandelingen weer in beweging te krijgen. Torque kan bij de mediation optreden en samen met u onderhandelen namens de cliënt met de tegenpartij

Scroll naar boven